top of page

Презентуємо наш новий продукт "Фасований бетон - просто додай води"

29 березня 2017 року, на міжнародній виставці INTERBUILDEXPO 2017, Компанія Керрот представила новий, на українському ринку продукт — фасований бетон — «БЕТОН, просто додай води!». Для зручності використання даного продукту також був представлений ручний бетонозмішувач.

Продукт викликав жвавий інтерес у відвідувачів виставки, і не випадково, оскільки на сьогоднішній день це самий простий і швидкий спосіб отримати готовий товарний бетон, а не будівельний розчин, причому не в промислових обсягах, а суто для дозованого використання.

Варто звернути увагу на те, що ринок сухих будівельних сумішей в Україні переповнений різного роду сухими сумішами, так званого «Сухого бетону». Однак при детальному вивченні складу цих сумішей можна побачити відсутність в ньому крупного заповнювача (щебеню, гравію, гальки), що робить таку суху суміш всього лише цементним розчином на відміну від нового продукту ТМ Carrot — «БЕТОН, просто додай води!», до складу якого входить крупний заповнювач — щебінь фракції 5-10 мм.

Переваги фасованого бетону ТМ Carrot очевидні: — по-перше, це гарантований власною, атестованою лабораторією клас бетону і відповідно якість бетону, оскільки будучи виробником товарного бетону і будівельних розчинів, ми приділяємо особливу увагу якості продукції, що виробляється і Ви можете бути впевнені в тому, що купуєте оригінальний і якісний продукт; — по-друге, це зручність і простота роботи з продуктом, адже Вам більше не доведеться купувати всі компоненти окремо і змішувати їх в певних пропорціях для отримання потрібного класу бетону. Все вже зроблено! Потрібно просто додати води і перемішати суміш в ручному бетонозмішувачі ТМ Carrot; — по-третє, це відсутність зайвих надлишків складових компонентів, приготували потрібну кількість бетону і використали його. І звичайно ж, важливий фактор, це ціна нашого продукту, яка, на сьогоднішній день дорівнює вартості одного мішка цементу.

Виготовлення бетону ще не було таким простим, швидким і зручним як з нашим новим продуктом — фасованим бетоном ТМ Carrot «БЕТОН, просто додай води!».


Comentários


bottom of page