top of page

Розробка складу бетонної суміші для плити льодового катка "ROSHEN"

Багато наших клієнтів давно вже знають, що перелік компетенцій ТОВ ТД «Керрот» набагато ширше, ніж виробництво і продаж бетону. На базі компанії існує і продуктивно розвивається професійна сучасна будівельна лабораторія. Вона виконує відразу кілька функцій: - здійснення вхідного контролю якості постачаємих матеріалів до початку виробництва бетону; - контроль продукції, що випускається; - підбір складу бетонів за індивідуальним замовленням клієнта і виробництво унікальних сумішей, які будуть служити роками і експлуатуватися в спеціальних умовах.

Нещодавно перед нами було поставлено непросте завдання: підібрати і зробити спеціальну бетонну суміш для влаштування плити під льодовий каток, кінцевим замовником виступала київська кондитерська фабрика "ROSHEN". В технічному завданні замовника ТОВ "Аттік Cмарт Флор" (компанії, яка виконувала роботи по будівництву вищевказаного об'єкту) були вказані наступні вимоги: - бетонна суміш повинна бути легкоукладальною (мінімальне застосування ущільнюючого обладнання); - "живучість" бетонної суміші повинна становити не менше 3-4 годин з моменту укладання; - після бетонування всієї площадки, необхідно щоб суміш була готова для подальшого затирання спеціальною технікою.

Завдяки професіоналізму фахівців лабораторії, нам вдалося розробити спеціальну бетонну суміш, що відповідає всім зазначеним вимогам у встановлений термін. І вже 4 липня 2019 року ТОВ ТД «Керрот», замовлена бетонна суміш була вироблена та відвантажена. Через високий температурний режим, було прийнято рішення розпочати бетонування в ніч. Незважаючи на складність технології виконання робіт, з використанням найпотужнішого бетононасосу в Україні (59 метрів), подача бетону велася безперервно.

Реалізація такого складного проекту, без зайвих складнощів і раптових невдач, вдалася нам завдяки професіоналізму співробітників нашої компанії і компанії Sika - Україна, а також інноваційним технологіям, які використовувалися для вирішення поставленого завдання. Саме ці складові дозволяють нам братися за об'єктивно важкі завдання і виконувати їх успішно.





Comments


bottom of page